Voel je dat er in jou een kind zit dat zich graag eens vrij zou spelen?

In de "speel je vrij" training (her)ontdek je je speelsheid en ontwikkel je door middel van improvisatietheater je creativiteit op een vrolijke en lichtvoetige manier.

Je gaat improviseren, scènes creëren “on the spot”. We besteden uitgebreid aandacht aan de basisprincipes van improvisatietheater, principes die je kunnen helpen bij je persoonlijke groei en het verwezenlijken van je leerdoelen: in het moment zijn, zien wat er is, daar ja tegen zeggen en vertrouwen op je eigen spelimpulsen. Het is heerlijk om te ontdekken dat er altijd wat komt als je jezelf daar de ruimte voor geeft. Als je dat vertrouwen ontwikkelt win je aan vrijheid.

Deze basisprincipes zijn tevens de ingrediënten die je kunnen helpen om tot persoonlijke groei te komen. Door samen te improviseren kom je vaak op een luchtige en humorvolle wijze je eigen persoonlijke thema’s tegen. Door de feedback op je theaterspel wordt daar dan op een natuurlijk en organische manier een vertaalslag naar gemaakt. Je zult merken dat als je op die feedbackpunten veranderingen in je theaterspel kunt aanbrengen, je ook aan innerlijke ruimte en vrijheid wint m.b.t. je persoonlijke thema’s.

We beginnen de training met een uitgebreide warming-up. Lekker los komen door middel van speelse oefeningen. Voorts gaan we met elkaar scènes maken, waarin de feedback garant staat voor spel- en persoon-lijke ontwikkeling. 
Wat is er mooier om tot groei te komen dan door te spelen, plezier te maken en met elkaar te lachen. Gun het jezelf. Speel je vrij!

Deze training geef ik regelmatig op diverse locaties in Nederland. Zie de agenda voor de eerstvolgende trainingen.

De training is ook te boeken als incompany-training. Voor prijzen en aanbod op maat kunt u contact opnemen.
 

Wat een leuke en fijne dag. Ik kwam met veel energie en een smile op mijn gezicht thuis. Een ontdekking voor mij, dat improvisatietheater. Op een leuke manier veel kwijt kunnen. Mogen gaan zonder veroordeling. Met plezier en humor samenwerken om iets neer te zetten.

Marieke